MENU ☰

De Week van het Bos lanceert de 'Natuurmove-challenge'

02/10/2017

De natuur beweegt ons allemaal! Onder dit motto zetten alle bossen van 8 tot 15 oktober hun deuren wagenwijd open voor alweer een knallende editie van de Week van het Bos. Gedurende die week worden tal van activiteiten georganiseerd die de vele mogelijkheden om in de natuur te bewegen extra in te kijker te zetten. Maar het thema reikt ook verder dan sport. Hoe beweegt de natuur jou?

Iedereen heeft wel een plekje in het groen waar hij/zij echt tot rust komt. Of een bos vol mooie jeugdherinneringen. Misschien heeft je hond wel een lievelingsboom? Of heb je een favoriete natuurloop? In welk natuurdomein ben jij wekelijks al sportend te vinden?
Deel het met ons!

#Natuurmove #WeekvanhetBos

Neem een foto of maak een filmpje dat weergeeft hoe de natuur jou beweegt. Deel het via Facebook, Twitter of Instagram samen met de hashtags #Natuurmove #WeekvanhetBos en tag hierbij twee vrienden die je uitdaagt om hetzelfde te doen.

Resultaat aan het einde van de rit: een bloemlezing van inspirerende selfies, filmpjes, gifs die je goesting geven om zo snel mogelijk de natuur in te trekken. Want we moeten onze natuur koesteren en respecteren. Allemaal samen!


<< Terug