MENU ☰

De Week van het Bos zit er op. Maar nog niet helemaal!

16/10/2017

Van zondag 8 oktober tot en met zondag 15 oktober werden in talrijke Vlaamse bossen en natuurgebieden meer dan 230 activiteiten georganiseerd. Groepslopen, sportinitiaties, wandelingen, familiehappenings, speurtochten, spelletjes … het aanbod was nooit eerder zo uitgebreid. Bedankt aan alle organisatoren voor hun inzet en aan het kwart miljoen Vlamingen om samen met ons een geweldige tijd in de natuur te beleven!

Scholenwedstrijd loopt nog tot 27 oktober 2017

Niet alleen de activiteiten waren een succes. Het educatief pakket dat scholen warm maakt om met hun leerlingen de natuur in te trekken, werd al meer dan 10.000 keer gedownload. Klassen die deelnemen aan de bijhorende wedstrijd maken bovendien nog steeds kans op leuke prijzen. Deelnemen kan nog tot en met 27 oktober. Klik op www.weekvanhetbos.be/indeklas voor meer informatie. 

En ons magazine voor kinderen vol speeltips en interessante weetjes is ook nog steeds gratis te bestellen.

Geniet van de Week van het Bos-Hitlist

Wie in de natuur gaat sporten doet dat vaak met muziek in de oren. De Week van het Bos lanceerde daarom de oproep aan sportend Vlaanderen om hun top 5 in te zenden van favoriete muziek voor tijdens een beweegsessie in de natuur. Het resultaat: een bijna 20 uur durende afspeellijst waarop het onmogelijk is om stil te blijven zitten. Hieronder naar hartenlust te beluisteren:

 

 


<< Terug