MENU ☰

Organiseer zelf een activiteit voor Week van het Bos

INSPIRATIE

Staat je activiteit al in de startblokken? Prima! Of krijg je graag wat hulp tijdens het opwarmen? Dan bieden we alvast wat inspiratie:

In deze ideeënlijst vind je inspiratie, voorbeeldactiviteiten en een stappenplan om je activiteit te registreren.

Organiseren jullie iets met de gemeente of ben je lid van een lokaal bestuur? Check dan deze lijst voor lokale besturen! Je vindt er tips van buurgemeenten en heel wat antwoorden op frequently asked questions.

Heb je zelf ideeën voor activiteiten die je graag met andere organisatoren deelt? Of ben je op interessante contacten gebotst? Heb je nog vragen over de organisatie van je activiteit? Geef ons een seintje via info@weekvanhetbos.be.

REGISTRATIE

Registreer je activiteit in slechts drie stappen op www.uitdatabank.be.

  1. Vul alle gegevens in
  2. klik op publiceren
  3. tag je activiteit met het label ‘Week van het Bos’.

Een uitgebreid stappenplan vind je achteraan in deze inspiratielijst.

Zo verschijnen alle activiteiten van de Week van het Bos zowel op www.uitinvlaanderen.be als op deze campagnesite (zie bij Activiteiten). 

PROMOTIE

Uit in Vlaanderen voert daarnaast nog promotie via meer dan 330 kanalen. Het gaat om grote mediagroepen zoals Het Nieuwsblad, Gazet van Antwerpen, De Morgen, VRT-sites, de Zone-magazines, Knack en Humo… Daarnaast werken ook de websites van meer dan 200 steden en gemeenten mee, en vaak ook hun gemeentelijk of stedelijk infoblad.

Download het campagnemateriaal en zet je activiteit in de kijker

Promoot je Week van het Bos-activiteit met behulp van ons campagnemateriaal. Pimp je eigen affiche, maak er flyers van en verdeel ze onder je netwerk!