MENU ☰

Organiseer zelf een activiteit voor Week van het Bos

ORGANISEER TIJDENS DE WEEK VAN HET BOS EEN LEUKE ACTIVITEIT

  • Als je activiteit vorm gekregen heeft, stuur dan een mail naar info@weekvanhetbos.be om je officieel in te schrijven.
  • Registreer daarna je activiteit op www.uitdatabank.be met als trefwoord ‘Week van het Bos’. Hoe je dat precies doet lees je in een eenvoudig stappenplan in de handleiding in de ideeënlijst
  • Heb je zelf ideeën voor activiteiten die je graag met andere organisatoren deelt? Of ben je op interessante contacten gebotst? Geef ons een seintje via info@weekvanhetbos.be en wij nemen de informatie op in onze lijsten.
  • Heb je geen inspiratie? Check dan zeker eens onze ideeënlijst hier
  • Gemeente of lokaal bestuur en op zoek naar leuek activiteiten om in jouw buurt te organiseren? Check dan deze lijst voor lokale besturen!
     

UIT IN VLAANDEREN

Je kunt je activiteit zelf invoeren in de Uitdatabank van Uit in Vlaanderen. Zo verschijnen alle activiteiten van de Week van het Bos zowel op www.uitinvlaanderen.be als op deze campagnesite (zie bij Activiteiten).

Uit in Vlaanderen voert daarnaast nog promotie via meer dan 330 kanalen. Het gaat om grote mediagroepen zoals Het Nieuwsblad, Gazet van Antwerpen, De Morgen, VRT-sites, de Zone-magazines, Knack en Humo… Daarnaast werken ook de websites van meer dan 200 steden en gemeenten mee, en vaak ook hun gemeentelijk of stedelijk infoblad.
 

Download het campagnemateriaal en zet je activiteit in de kijker

Promoot je Week van het Bos-activiteit met behulp van ons campagnemateriaal. Pimp je eigen affiche, maak er flyers van en verdeel ze onder je netwerk!