MENU ☰

Welkom in de grootste sportclub
tijdens de Week van het Bos!

DE WEEK VAN HET BOS KOMT ER WEER AAN!

Ook in 2016 zetten alle bossen hun deuren wagenwijd open voor een knallende editie van de Week van het Bos! Duid de week al met een knalgroene stift aan in je agenda: van 9 tot 16 oktober 2016. We verwachten jullie!

WELKOM IN DE GROOTSTE SPORTCLUB

Ook dit jaar hebben we weer een superleuk thema! Onder het motto ‘Welkom in de grootste sportclub’ zetten we de talloze sportmogelijkheden van het bos in de kijker. Waarom zou je in een muffe sportzaal aan je conditie werken als je dat ook vrij en blij in de natuur kan doen? Geloof ons maar, na onze campagne is het bos jouw beste sportlocatie!

OPENINGSEVENT IN BOSLAND: ZONDAG 9 OKTOBER

Week van het Bos 2016 wordt dit jaar feestelijk geopend in Bosland, het prachtige bosgebied in het Noorden van de Limburgse Kempen. Het immense Bosland is een waar natuurparadijs voor jong en oud en dus de perfecte plek voor ons openingsevent. Bovendien viert Bosland dit jaar zijn 10de verjaardag, reden temeer om er een kijkje te gaan nemen op 9 oktober!

VANALLES IN PETTO VOOR LEERKRACHTEN

Leerkrachten, ook dit jaar doen we weer een beroep op jullie enthousiasme tijdens de Week van het Bos! We hebben opnieuw vanalles in petto om de lessen wat groener te kleuren. De populaire en leerrijke fiches komen terug, in het magazine stoppen we de leukste spelletjes en veel meer … Zo kan jouw klas zich wagen aan de Olympische Herfstspelen! Ook turnleerkrachten mogen hun borst al nat maken!