MENU ☰

Welkom in de grootste sportclub
tijdens de Week van het Bos!

Guga en Louise lopen in de natuur … én door ons magazine

Guga Baúl en Louise Carton maken als meter en peter van de natuurlopen hun opwachting in het supersportieve magazine van Week van het Bos. De bekende imitator en de sympathieke kampioene Veldlopen vertellen in het magazine over hun ambassadeursschap van de natuurlopen. ‘Als sporter hou ik zelf vooral van buitensport om de batterijen weer volledig op te laden. Je voelt in de natuur letterlijk de zuurstof door je neus je lichaam opnieuw activeren’, aldus Guga. 

>> Lees meer

Ontdek nu de Tienkamp van de Olympische Herfstspelen!

Heb jij al gehoord van fierljeppen? Ooit al eens een partijtje bosketbal gespeeld? Toch maar liever kastanjeslingeren? Voor de Harry Potter-fans is er zelfs zwerkbal! Ontdek alle 10 Olympische Herfstspelen van Week van het Bos en word een echte bosolympiër! De tien kampen staan allemaal online, bij Pers & Download en als educatief pakket onder In de klas. Turnleerkrachten, doe nu al ideeën op voor een onvergetelijke turnles in het bos!

DE WEEK VAN HET BOS KOMT ER WEER AAN!

Ook in 2016 zetten alle bossen hun deuren wagenwijd open voor een knallende editie van de Week van het Bos! Duid de week al met een knalgroene stift aan in je agenda: van 9 tot 16 oktober 2016. We verwachten jullie!

WELKOM IN DE GROOTSTE SPORTCLUB

Ook dit jaar hebben we weer een superleuk thema! Onder het motto ‘Welkom in de grootste sportclub’ zetten we de talloze sportmogelijkheden van het bos in de kijker. Waarom zou je in een muffe sportzaal aan je conditie werken als je dat ook vrij en blij in de natuur kan doen? Geloof ons maar, na onze campagne is het bos jouw beste sportlocatie!

OPENINGSEVENT IN BOSLAND: ZONDAG 9 OKTOBER

Week van het Bos 2016 wordt dit jaar feestelijk geopend in Bosland, het prachtige bosgebied in het Noorden van de Limburgse Kempen. Het immense Bosland is een waar natuurparadijs voor jong en oud en dus de perfecte plek voor ons openingsevent. Bovendien viert Bosland dit jaar zijn 10de verjaardag, reden temeer om er een kijkje te gaan nemen op 9 oktober!