MENU ☰

Welkom in de grootste sportclub
tijdens de Week van het Bos!

Win bosbuffs voor de hele klas!

Word een echte bosolympiër met de tienkamp van de Olympische Herfstspelen! Kun jij minstens 5 beestige bossporten afvinken? Stuur een fotoverslagje naar info@weekvanhetbos.be en laat ons weten hoeveel leerlingen je klas telt en krijg voor de hele klas de enige echte bosbuff cadeau*!

>> Lees meer

Bestel gratis het magazine en de affiche!

Heb je nog magazines - inclusief een jeugdbijlage voor echte boskampioenen! - of affiches van Week van het Bos nodig om je activiteit te promoten, voor je vereniging of voor in de klas? Dan kun je hier gratis een aantal exemplaren bijbestellen.

Avontuurlijke klassen klaar voor de Boslandgames!

Het is bijna zover, op vrijdag 30 september wordt het Limburgse Bosland het strijdtoneel voor de Boslandgames! Van 10 tot 15 uur nemen de avontuurlijkste leerlingen uit het vijfde leerjaar van alle basisscholen van Overpelt, Hechtel-Eksel en Lommel het tegen elkaar op. Aan de hand van verschillende proeven ...

 

>> Lees meer

Van sofasurfer tot bosatleet in 5 stappen

Goede voornemens zijn één ding, ze ook uitvoeren een ander. Dankzij onder supertips transformeer jij écht van een sofasurfer tot een ware bosatleet.

>> Lees meer

Wandelen over trage wegen op 15 en 16 oktober

Op zaterdag 15 en zondag 16 oktober vieren we de Dag van de Trage Weg. Trage wegen’ zijn plekken waar je veilig kunt wandelen of fietsen zonder gestoord te worden door het veel te drukke verkeer. Het zijn unieke en onverharde wandelstroken die meestal nog niet ontdekt zijn door de grote massa ...

>> Lees meer